Jump to main content

Referanser

Vik Ørsta har levert flytebrygger og marinaanlegg siden 1984. Klikk på kartet nederst på siden for å se bilder og beskrivelser av 374 utvalgte referanseanlegg i Norge. Kanskje finner du flytebrygger eller løsninger som passer akkurat for deg?

Solnes Båthavn

Utvidelsen av Solnes Båthavn, Sandefjord kommune. Den nye delen består av 140 m Classic betongbrygger, 96 m Classic stålbrygger med tredekke og Classic utriggere med tredekke i lengder på 10 og 12 m. Les mer.

Leangbukten Båtforening

Ny og flott bryggepir levert Leangbukten Båtforening. I 2019 ble pir A skiftet ut og i 2020 var det pir B. Pir B har en total lengde på  ca. 102 m. Langs bryggesiden er det påmontert bryggeprofil for montering av utriggere. Bryggeprofilen gir full fleksibilitet på innfestingen og er CombiCoat®-beskyttet for ekstra lang levetid. 

Aursfjord Båthavn og Kystkultursenter

Aursfjord Båthavn og Kystkultursenter har fått levert to nye og flotte bryggepirer i 2020! Pirene består av Classic flytebrygger i betong, landgang, port og Classic utriggermateriell.

Transmar AS

Utvidelse av 2 stk. bølgedempere til Transmar AS, Hitra, Frøya. Flytebryggene i betong er av typen Classic og har en bredde på 3 m og en total lengde på 40,8 m. Bryggene er en forlengelse til gjenbrukte stålbrygger. I tillegg er det levert gangbro mellom stålbrygge og betongbrygge, landgang med snøfritt og sklisikkert gitterristdekke og lysmast. Levert og montert 2020.

Gamvik-Nordkyn Havn KF

Utvidelse av flytekai til Gamvik-Nordkyn Havn KF, Mehamn, Gamvik kommune. Havna er liggekai for redningsskøyte og fiskeriflåten. Flytekaia utvides med 8 stk flytebrygger i betong av typen Ørsta Futura. Betongbryggene har 1 m fribord og er utstyrt med nedstøpte 20 tonns pullerter, varmekabler, fender og rednings- og badestiger. Levert og montert 2020.

Ørsta Småbåtlag

Ørsta Småbåtlag, Ørsta kommune, har fått levert ny gjestebrygge i betong. Gjestebrygga består av 2stk. Classic betongbrygger og har en total lengde på 40,8 m som er forankret på påler. Les mer.

Bud Småbåtforening

Vi har levert og montert ny og flott bryggepir i betong til Bud Småbåtforening, Hustadvika kommune. Bryggepiren har en lengde på 90 m og består av 5 stk. Classic betongbrygger. I tillegg er det levert 2 stk. 12 m gangbare utriggere med tredekke og 5 stk. rednings- og badestiger. Levert og montert 2020.

Hareid Småbåtlag

Ny bryggepir i stål til Hareid Småbåtlag, Hareid kommune. Bryggepiren består av 11 stk. Ørsta Futura stålbrygger med snøfritt og sklisikkert gitterristdekke. I tillegg er det levert utriggermateriell av både Classic og Ørsta Futura. Levert 2020.

Homborsund Båtforening

Homborsund Båtforening, Grimstad kommune. Utskifting av bølgedemper. Ny bølgedemper består av 5 stk. flytebrygger i betong av typen Classic og har en lengde på 90 m. Levert og montert 2020.

Sand Havn SA

Sand Havn, Balsfjord kommune. Leveranse av to nye bryggepirer som består av Classic flytebrygger i stål, landgang, Ørsta futura utriggere og bommer. Utstyret er levert med sklisikkert, snøfritt gitterristdekke. Levert og montert 2020.

Sande kommune

Leveranse av skyssbåt- og ambulansekai til Sande kommune. Kaien er 15,6 m lang og 4 m bred og levert med dekkfendring langs begge sider. Landgangen er 12 m  lang, 1,8 m bred og levert med sklisikkert, snøfritt gitterristdekke. Av tilleggsutstyr er det levert lysmast, sikkerhetssøyle, strømsøyle, rednings- og badestige og fortøyningspullerter. Levert og montert 2019.

Sandefjord kommune

Sandefjord kommune har fått levert et flott badeanlegg med tilpassede løsninger og flotte farger. Sandefjord bybad, Strømbadet, er sammensatt av flytebrygger i betong som er utstyrt med baderamper, landganger, livbøyer, stiger og redningstrinn. Les mer.

Stad kommune

Landgang med sidemontert repos ble løsningen i gjestehavna i Selje. Landgangen tar mindre plass på brygga og båteierne kommer enkelt til drivstoffpumpa på land. Landgangen er utstyrt med sklisikkert gitterristdekke.

Molde Båthavnlag

Molde Båthavnlag har skiftet ut pir E med nye betongbrygger og utriggermateriell av typen Classic med gitterristdekke. Bryggepiren er ca. 187 m lang og består av 10 stk. betongbrygger. Piren har 97 stk. båtplasser som består av gangbare utriggere og gangbare bommer i 6 og 8 m lengder. Det er også levert 11 stk. strømsøyler og fendere til utriggere og bommer. Levert 2019.

Solsiden 1 AS

Vik Ørsta Marina har levert og montert Ørsta Futura flytebrygger og utriggere til Solsiden i Risør. Flott anlegg utstyrt med landganger og tilleggsutstyr som blant annet livbøye, redningsstiger og kajakkplattform. Levert og montert 2020.

Melsomvik Båforening

Anlegget består av 110 m Classic bølgedemper, 120 m Classic betongbrygge og 54 båtplasser av Ørsta Futura utriggermateriell. Bølgedemper har påmontert bryggeprofil på innsiden for innfestning av utriggere. Bryggeprofilen gir full fleksibilitet på innfesting og er CombiCoat®-beskyttet for ekstra lang levetid. Levert og montert 2020.

Risør Fiskemottak AS

Risør Fiskemottak AS, Risør, har fått levert og montert betongbrygger av typen Classic. Flytebryggene er utstyrt med redningsstiger, fortøyningspullerter, strømsøyler og dekkfendring. Levert 2020

DVI Service AS

Seljevågen gjestehavn, Stad Kommune. Classic flytebrygger i betong montert på H-bjelker langs kaia og gir med dette optimal plassutnyttelse i havna. Ei av flytebryggene er tilpasset med vinkel for å følge kaifronten. I tillegg til brygger, er det levert landganger og Classic utriggermateriell med gitterristdekke. Levert av Vik Ørsta AS til DVI Service AS i 2020. 

Kamperhaug Invest AS

Dette flotte anlegget ligger på Øketangen i Sarpsborg og består av Ørsta Futura flytebrygger i betong og Ørsta Futura utriggere. Bryggen er utstyrt med blant annet kajakkplattform, badestige og Jubilè-benk. Levert og montert av Vik Ørsta AS, 2020.

Vrengensundet Marina AS

Vi har levert og montert Classic flytebrygge i betong til Vrengensundet Marina AS. Flytebryggen er utstyrt med tilleggsutstyr som vannpost, strømsøyle, fortøyningspullerter, fendere og landgang. Landgangen på 1,5 x 3 m er en tilpasset løsning uten rekkverk.

Opsalmarka Båtlag

Nytt og flott bryggeanlegg er levert Oppsalmarka Båtlag på Fusa. Anlegget består av Classic flytebrygger i stål med tredekke, Classic utriggere med gitterristdekke og fortøyningsbommer er levert i 6 m og 8 m lengder. Levert 2020. 

DMS Marina AS

Leveranse av Ørsta Futura flytebrygger i stål og utriggermateriell til DMS Marina AS på Malmøya i Oslo. Brygger og utriggere er levert med tredekke. I tillegg er alle utriggere og bommer levert med fenderlist.

Koppargjerdet Båtforening

Vik Ørsta har levert og montert flytebrygger i betong og utriggermateriell til 12 båtplasser. Flytebrygger og utriggere er av typen Classic. Det er levert landgang 1 x 10 m med gitterristdekke, vannpost og redningsstige. Levert mars 2020.

Solbakk Båtforening

Fastlandsforbindelsen Ryfast ble en realitet og Solbakk Båtforening var i dialog med Statens vegvesen om å kunne benytte seg av overskuddsmasser fra prosjektet. Med dette ble det en utvidelse fra 70 til 93 oppgraderte båtplasser fordelt på 318 m ny fast kai disponibelt for båtforeningens medlemmer.  Anlegget består av Ørsta Futura utriggere, fullfendret og med gitterristdekke.

Tonnes Båtutleie AS

Det er levert Classic flytebrygger og utriggermateriell til Tonnes Havne- og Båtforening i vakre Tonnes Havn. Flytebrygger i stål er montert på påler langs kaien og gir optimal plassutnyttelse i havnen. I tillegg er det levert en brygge-pir med Classic utriggermateriell. Levert av Vik Ørsta i 2018 og 2019.

Herøyhav AS

Ny og flott flytebrygge i betong til Herøyhav AS i Torvik, Herøy kommune. Flytebryggen i betong er utstyrt med Ørsta Futura utriggere, landgang og tilleggsutstyr. Det er blant annet levert en 8 m dobbel utrigge som gir ekstra trygghet og god plass for bevegelse mellom båtene. Levert og montert av Vik Ørsta AS.

Auglandsbukta - Kristiansand Kommune

Vik Ørsta AS har levert og montert nye flytebrygger i betong av typen Classic til Kristiansand Kommune, Auglandsbukta.

Hoven, Loen

Utvidelse av tenderbåtkai til Nordfjord Havn IKS. Flytekaien er utvidet fra 20,4 m til 40, 8 m. En flott kai ved foten av Hoven klar for å ta imot besøkende til vakre Loen! Levert og montert av Vik Ørsta.

Vikevåg Båtforening

Vikevåg Båtforening, byggetrinn 2. Anlegget ligger i Vikevåg havn i Rennesøy kommune og består av Ørsta Futura betongbrygge og utriggermateriell. 6 m landgang med tredekke er også levert, i tillegg til redningsstige og Jubilè-benk. Byggetrinn 1 ble levert i 2016. Les mer.

Oslo Seilforening

Nytt utriggermateriell levert til Oslo Seilforening. Utriggere og fortøyningsbommer er av typen Classic med gitterristdekke. Levert og montert av Vik Ørsta Marina mars 2020.

Røsnes Brygge 3

Vik Ørsta har levert og montert flytebrygge og utriggermateriell til 22 båtplasser. Flytebrygger og utriggere er av typen Ørsta Futura og dermed er alt utriggermateriell fullfendret, og anlegget har et unikt og tidsriktig design. Det er i tillegg levert landgang, 6m, med tredekke.

Hyttebrygge Stavang

Hyttebrygga L i størrelse 3,3 m (inkl. fenderstokk) x 7,5 m med Ørsta Futura utriggermateriell for en stor båt og en mindre. 6 m landgang med gitterristdekke og H-bjelkeføring for HEB200-bjelke. Anlegget ble levert i 2018 av Vik Ørsta AS til en hytteeier i Stavang i Sogn og Fjordane via entreprenør Anders Haave. Et flott, lite, anlegg plassert i svært vakre omgivelser.

Kjørbar landgang

Spesiallandgang, kjørbar, 3 x 12 m med gitterristdekke. Maks last pr. aksling er 4 tonn og total last 8 tonn. Varmforsinket utførelse. Landgangen er levert i 2019 av Vik Ørsta til Helgeland Marinasystemer AS. Landgangen er levert til kunde i Herøy i Nordland.

We Eiendom AS

Anlegget i Svolvær består av Classic flytebrygger i betong, landgang med gitterristdekke og Classic utriggere m/gitterristdekke og fortøyningsbommer. Av tilleggsutstyr er det levert badestiger for Classic utriggere, rednings- og badestiger for innfesting i betongbrygge og strømsøyler med målere, lys og fotocelle. Levert og montert av Vik Ørsta 2019.

Vågan Havnevesen KF

Vågan Havnevesen har tilrettelagt for fiskerihavn med nytt flytebryggeanlegg i Henningsvær. Formålet med anskaffelsen var å få et anlegg for særlig tilreisende fiskeflåte i sesongen. Anlegget består av to flytekaier i betong i Henningsvær havn. Den ene flytekaia er 36 m og den andre 18 m. Anlegget er utstyrt med 10 tonns pullerter, redningsstiger, strøm og vann.  

Strand Kajakk-klubb

Flytende kajakkhus for lagring av 60 kajakker med terrasse på toppen. Universell utforming. Levert 2019. Les mer.

Langøy Brygge

Anlegg levert i 2019. Leveransen består av Classic betongbrygger, Ørsta Futura utriggermateriell og landgang 1x8m m/tredekke. Av tilleggsutstyr er det levert badestiger.

Sameiet Niels Windsvei

Vik Ørsta har levert 25 meter betongbrygger type Folkebrygga til Sameiet Niels Windsvei 17-51 på Sørneset i Ålesund. Anlegget ligger fint til bak molo og har 18 småbåtplasser med 5 m Classic utriggermateriell. 8 m landgang med sklisikkert gitterristdekke er også levert. 

Loen Båtlag

Vik Ørsta har levert ny marina med totalt 45 båtplasser til Loen Båtlag. Den nye småbåthavna ligger i Lovik i Loen og har 82 m Ørsta Futura flytebrygge i betong med Ørsta Futura utriggermateriell. Anlegget ligger fint til bak molo og er et av de flotteste marinaanleggene i Nordfjord. Les mer.

Vallø Båtforening - ny brygge

Ørsta Futura™ betongbrygge og utriggermateriell levert 2019. Det er i tillegg levert slangestativ, strømsøyle Alfa II og fendring. Les mer.

Vallø Båtforening - Dobbel utrigger

Gangbar utrigger, 10 m, dobbel, Ørsta Futura, levert Vallø Båtforening i 2019

Skarstad Båtforening

Levert 2019. Anlegget består av Classic stålbrygger og utriggere med gitterristdekke. Landgang 1 x 8m med gitterristdekke. I tillegg er det levert badestiger for Classic utrigger.

Bjørnestø Båtlag - forlengelse av brygge

Vik Ørsta har forlenget eksisterende flytebrygge med 12 meter Ørsta Futura brygge i betong. Flytebryggene er spent sammen med lange wirer og solide buffere mellom hver modul. Det er i tillegg lagt ut Classic gangbare utriggere og fortøyningsbommer som til sammen gir 7 nye båtplasser. Levert 2019.

Ibestad Kommune - Breivoll Havn

Flytebryggeanlegg levert 2019 til fiskeriflåten for longside fortøyning. 

Borteid Småbåthavn AS - Kragerø

Levert 2018. Ørsta Futura flytebrygger i betong og Classic utriggere. Utvidelse med 50 nye plasser og renovering av eksisterende havn.

Gamvik-Nordkyn Havn KF

Flytekai i betong til redningsskøyta levert i 2018. Brygga har 1m fribord, nedstøpte 20 T pullerter og varmekabler.

Privat brygge - Frei

Flytebrygger i stål av typen Classic m/tredekke (dim. 2 x 6 meter) lagt i 90 gr. vinkel. Landgang (1 x 8 m.) med gitterristdekke som slipper snøen gjennom og ikke blir glatt. I tillegg er det levert  strømsøyle, fortøyningsøyer  og fortøyningspullerter. Levert 2019.

Aker Brygge Marina AS

Spesial landgang med universell utforming kledd med treverk og integrert lys. Landgangen har en bredde 2,5m og lengde 17m.

Skjelsvik Båtforening - Porsgrunn

Levert 2017.  Leveranse av 255 plasser med bølgedemper, flytebrygger i stål og betong av typen Ørsta Futura.

Kjerringvågen, Hitra

Defloat AS sitt anlegg for «grønn» desinfisering av båter i Kjerringvågen på Hitra. Anlegget ble levert og montert av Vik Ørsta i 2018 og består av flytebrygger i betong, flytebrygger i stål, landgang med gitterrist og tilleggsutstyr som fortøyningspullerter og redningsstiger. Les mer.

Sør-Tverrfjord

Hurtigbåtkai levert av Vik Ørsta i 2017. Kaien er 22 m lang, 6 m bred og levert med Dolphinfendere i kombinasjon med dekkfendring. Spesiallandgang er 25 m lang og 2 m bred. Les mer.

Drevika, Ålesund

Defloat AS sitt anlegg for «grønn» desinfisering av båter i Drevika Ålesund. Anlegget ble levert og montert av Vik Ørsta i 2017 og består av flytebrygger i betong, landgang med gitterrist og tilleggsutstyr som fortøyningspullerter og redningsstiger. Les mer.

Hoven, Loen

Tenderbåtkai levert av Vik Ørsta 2017. Kaien er 20,4 m lang og 4 m bred og er levert med dekkfendring. Spesiallandgangen er 12 m lang, 1,8m bred og er levert med fot- og knelist.

Berlevåg Havn KF

Levert 2016 til liggehavna i Berlevåg for fiskeriflåten: 122 m Ørsta Futura™ flytebrygger i betong, Classic utriggermateriell med gitterristdekke. Samt 20,4 m Ørsta Futura™ flytekai i betong med dekkfendring og kaifrontlist. Landganger er 16x1,5 m levert med gitterristdekke. Les mer.

Vaksdal Båtforening

Levert 2015 med utvidelse i 2015 og 2017. Bølgedempere i betong bredde 3 m og flytebrygger i betong bredde 2,4m på innsiden. Ørsta Futura™ utriggere og bommer med tredekke. Les mer.

Nerlandsøy Småbåtlag

Ørsta Futura™ flytebrygger i betong med Ørsta Futura™ utriggere og bommer. Det ble lagt ut to pirer i 2014/2015. 

Flåm

Flytekai/ bølgedemper levert av Vik Ørsta AS i 2015. Den ble levert med kaifrontlist, pullerter og er godt utrustet med sikkerhetsutstyr. Se mer på Aurland Havn

Rjånes

Ørsta Futura™ stålbrygger med utriggere og gangbare bommer. Se mer på Håvoll Småbåtlag

Holmøyane

Nesjane Hyttegrend, Holmøyane, har fått levert Classic stålbrygger, utriggere og bommer. Anlegget er forankret med landstag. Levert 2016.

Brønnøysund flytekai

Gjestebrygger og flytekai levert til gjestehavna i sentrum av Brønnøysund. Flytekaia skal benyttes av blant annet Redningsskøyta. Se mer på VELiHAVN

Grønøy

Her har vi levert bølgedemper med skvettvern og to flytekaier. Secora har bygd molo og stått for innkjøp av leveransen.